1/25/2009

GP&CO. Offshore druzbe

Zavzemamo se, da vam ponudimo najboljše offshore storitve, ki so na voljo na tržišcu.

Zato pri podjetju GP&CO. pristopamo offshore tržišcu z drugacnega vidika kot ostali ponudniki offshore storitev. Ker vecina offshore pravnih sistemov omogoca skoraj enake storitve – kot je na primer ureditev cim bolj priljubljenega in prilagodljivega okolja za offshore podjetja in ohranitev obdavcitve na zelo nizki ravni – se ne ukvarjamo z vsemi pravnimi sistemi, ki so na voljo.
Osredotocili smo se na države, ki ponujajo najboljše in imajo v kakšnem pogledu mocno konkurencno prednost – najcenejši, najhitrejši ali najuglednejši kraj za vaše offshore podjetje.

Upoštevaje navedeno nudimo ustanovitev offshore podjetij v državah in po cenah, kot sledi:

Pristojbine za ustanovitev offshore podjetja (v EUR)



* Pri Cipru v pristojbini za ustanovitev in v letni vzdrževalnini niso vkljuceni stroški knjigovodstva in letne revizije, obracun DDV-ja ter 10% davek od dobicka pravnih oseb. Strošek knjigovodstva lahko predstavlja dodatnih 200 do 1000 EUR na leto, medtem ko je letni davek od dobicka pravnih oseb odvisen od dobicka podjetja v tekocem letu. Skladno s predlagano vrsto poslovanja v podjetju se z našimi strankami o tem vedno pogovorimo pred ustanovitvijo.
** Pri Lihtenštajnu v pristojbini za ustanovitev in v letni vzdrževalnini niso vkljuceni stroški knjigovodstva in letne revizije, obracun DDV-ja ter 4% davek od dobicka pravnih oseb. Strošek knjigovodstva lahko predstavlja dodatnih 200 do 1000 EUR na leto. Letni davek od dobicka pravnih oseb je odvisen od izplacila dividend v tekocem letu. Skladno s predlagano vrsto poslovanja v podjetju se z našimi strankami o tem vedno pogovorimo pred ustanovitvijo.


PRISTOJBINE SE LAHKO RAZLIKUJEJO OD NAVEDENIH V ZGORNJI TABELI GLEDE NA OBSEG NAROCENIH STORITEV (OSNOVNE / DODATNE).
____________________________________________________

več informacij: www.offshoredruzba.eu

E-pošta: incorporate@grandpearlco.com

offshore druzba, offshore podjetja, bancnega racuna za offshore podjetja, offshore bancnega racuna, naložbenega racuna za offshore podjetja, naložbe offshore račun

Ni komentarjev:

Objavite komentar