1/25/2009

GP&CO. Že ustanovljena offshore podjetja

Naša že ustanovljena offshore podjetja so lahko hitra in stroškovno ucinkovita rešitev vaših offshore potreb.

Že ustanovljeno offshore podjetje pomeni, da je podjetje že registrirano, vendar je še vedno nedejavno. Pri nakupu že ustanovljenega offshore podjetja lahko prihranite od dva do tri tedne casa, potrebnega za postopke ustanovitve, hkrati pa kupite podjetje, ki še nikoli ni poslovalo. Tako lahko pridobite dokumentacijo za podjetje v nekaj urah (namesto v nekaj tednih) in lahko ste prepricani, da kupljeno podjetje še nikoli ni bilo dejavno pri kakršnem koli poslovanju.

Kot predhodno registrirano podjetje je prednost že ustanovljenega offshore podjetja v tem, da lahko ima že svojo »zgodovino«. Ce torej išcete rešitev za preteklo obdobje, je lahko že ustanovljeno offshore podjetje primerno za vas.

Ponudimo vam lahko že ustanovljena offshore podjetja iz leta 2004, vendar lahko obstaja omejitev glede razpoložljivosti države, v kateri je podjetje ustanovljeno.

Ce želite nadaljnje informacije glede vzpostavitve in trenutne razpoložljivosti podjetij, nam pišite na: incorporate@grandpearlco.com.


____________________________________________________

več informacij: www.offshoredruzba.eu

E-pošta: incorporate@grandpearlco.com


offshore druzba, offshore podjetja, bancnega racuna za offshore podjetja, offshore bancnega racuna, naložbenega racuna za offshore podjetja, naložbe offshore račun

Ni komentarjev:

Objavite komentar